Kontakt oss

Fyll ut dine kontaktopplysninger og ditt spørsmål, så kommer vi tilbake så snart som mulig.

E-postadresse eller telefonnummer kreves
Oppgi e-postadresse for abonnement på nyhetsbrev

Vi beskytter din integritet

For mer informasjon om hvordan vi håndterer dine personopplysninger, se vår integritetspolicy.

 • Luis Miguel Harestad Sabater

  Kjøkkenmontør

  Luis er vår dyktige kjøkkenmontør. Ingen problemer er for store, ingen problemer er for små. Dyktigere montør skal du lete lenge etter.

  62 55 29 29 468 27 656
 • Elianne Scholten

  Deltid butikk/ ekstrahjelp

  Dette er vår flinke ekstrahjelp, Elianne! Elianne jobber som ekstrahjelp i butikken ved siden av interiørstudiene. Elianne er veldig god på farger og hun er en kreativ person. Elianne er hyggelig og hjelpsom. Vi er glade for å ha henne med på laget!

 • Guro Klausen Bergseng

  Daglig leder/ kjøkkenkonsulent/ Interiørdesigner

  Guro har jobbet i Drømmekjøkkenet siden åpningen av butikken i 2012. Er kreativ, tenker litt utenom «boksen» og tar gjerne en utfordring. God på å se hele løsninger for prosjektet og er god på planløsning, farger og materialvalg.

  62 55 29 29 943 68 335
 • Remik Grudzinski

  Kjøkkenselger/interiørkonsulent

  Remik jobber fulltid som selger i butikk. Han er akkurat ferdig med interiørstudiene og har jobbet deltid hos oss ved siden av studiene i et par år før han nå er ansatt på fulltid. Remik er en sprudlende humørspreder,meget serviceinnstilt og kreativ.

  62 55 29 29
 • Marta Juan Lluell

  Kontormedarbeider

  Marta jobber som kontormedarbeider i butikken. Hun tar seg av fakturering og kan svare på de fleste spørsmål når det gjelder koordinering og levering. Marta er en sprudlende, glad og hjelpsom dame.

  62 55 29 29 94013378